Συνομιλία Αμπάς-Νετανιάχου για την απαγωγή των τριών Ισραηλινών

Εμπλοκή της Χαμάς;
Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014 12:42
UPD:12:51
REUTERS/NIR ELIAS

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σχετικά με την απαγωγή των τριών νεαρών Iσραηλινών στο Τέλ Αβίβ. Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς, ο κ. Νετανιάχου είπε ότι περιμένει τη βοήθειά του στην επιστροφή των απαχθέντων και τη σύλληψη των απαγωγέων.

A- A A+

Τηλεφωνική συνομιλία είχαν  ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς και ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου για την απαγωγή των τριών νεαρών Iσραηλινών.

Ο κ. Νετανιάχου είπε στον κ. Αμπάς ότι περιμένει τη βοήθειά του στην επιστροφή των απαχθέντων και τη σύλληψη των απαγωγέων.

Ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Αμπάς δεν αναφέρθηκε στην τηλεφωνική συνομιλία, ωστόσο καταδίκασε την απαγωγή των τριών νεαρών, καθώς και τις ισραηλινές βιαιότητες, εννοώντας τις επιδρομές και τις συλλήψεις που έκανε ο ισραηλινός στρατός μετά την απαγωγή.

Την προηγούμενη Πέμπτη τρεις νεαροί Ισραηλινοί έπεσαν θύματα απαγωγής και το Ισραήλ κατηγόρησε τη Χαμάς ότι βρίσκεται πίσω από το περιστατικό.

EURONEWS

Η ισλαμιστική παλαιστινιακή οργάνωση απέρριψε τις κατηγορίες ως «ηλίθια σχόλια».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή