Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2004 07:01
A- A A+

Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στη Βόρεια Ελλάδα, με σποραδικές καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και την ημέρα στο Νότιο Αιγαίο, τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα μείνει σχεδόν αμετάβλητη.

Αναλυτική πρόγνωση,

* Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Ανεμοι βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα ανατολικά τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Σχεδόν αίθριος καιρός. Ανεμοι βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα ανατολικά την ημέρα πρόσκαιρα ισχυροί. Θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι βόρειοι ισχυροί και την ημέρα πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη Νότια Κρήτη η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι δύο έως τρεις βαθμούς υψηλότερη.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και την ημέρα πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέχρι μέτριοι ισχυροί και στα ανατολικά την ημέρα πολύ ισχυροί με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατο, προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί και στο Αιγαίο πολύ ισχυροί με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή