Aνακάλεσε την καταγγελία για τον Μ. Νεονάκη ο Ρεγκούζας

Απάντηση του ΠΑΣΟΚ
Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2004 18:04
UPD:18:07
A- A A+

«Από την έρευνα που πραγματοποίησα, πέραν της συγγενικής σχέσης που ο τέως βουλευτής κ. Μιχάλης Νεονάκης δήλωσε ότι έχει με τον κ. Αρχιμήδη Νεονάκη, καμία επιχειρηματική σύνδεση δεν προκύπτει. Ωστόσο, απορίας άξιο παραμένει το γεγονός ότι ο κάθε πολίτης, με τόση ευκολία, μπορούσε να αποφεύγει τις ποινές ή τα πρόστιμα της τάξης μάλιστα των 5 δισ. δραχμών περίπου», διευκρίνισε σήμερα ο υφυπουργός Οικονομίας & Οικονομικών Αδάμ Ρεγκούζας σχετικά με την εμπλοκή του ονόματος του πρώην βουλευτή «στα πλαίσια της καλώς εννοούμενης πολιτικής αντιπαράθεσης» χθες στη Βουλή http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/07/23/935739.htm , όπως αναφέρει.

Ο υφυπουργός υπογραμμίζει ακόμα ότι «η χθεσινή συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ανέδειξε την πολιτική υποκρισία του ΠΑΣΟΚ που ως κυβέρνηση νομοθετούσε φωτογραφικά, απαλλάσσοντας επιχειρήσεις - λήπτες πλαστών και εικονικών τιμολογίων, και ως αξιωματική αντιπολίτευση «οδύρεται» για τις κανονιστικές ρυθμίσεις, μέσω των οποίων η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προσπαθεί να ξεμπλοκάρει την αγορά».

Απαντώντας το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι «ο υποτίθεται υπεύθυνος υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών θεωρεί ότι τη μια μέρα μπορεί να συκοφαντεί ασύστολα και την άλλη να επιτίθεται εναντίον του ΠΑΣΟΚ για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Σε οποιαδήποτε υπεύθυνη κυβέρνηση, η οποία θα ήθελε να διαφυλάξει τη σοβαρότητά της και το κύρος της, ο κ. Ρεγκούζας δεν θα είχε θέση».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή