Με Μαρινάκη και Κόκκαλη το συνέδριο της «Θύρας 7»

Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014 18:00
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Παρουσία του πρώην και νυν προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη και Βαγγέλη Μαρινάκη, πραγματοποιήθηκε το παγκόσμιο συνέδριο της «Θύρας 7».

Οι δύο άνδρες εμφανίστηκαν με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη κι έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό, χειροκροτήματα και συνθήματα.

«Καλωσορίζω τον πρωτεργάτη των επιτυχιών και τον ευχαριστούμε για την επιλογή του κ. Μαρινάκη, που συνεχίζει τη δυναστεία του Ολυμπιακού» ήταν η προσφώνηση του κ. Κουντούρη προς τα δύο εξέχοντα μέλη της «ερυθρόλευκης» οικογένειας.

«Υπάρχει κρίση, αλλά θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας» ήταν το μήνυμα του κ. Μαρινάκη προς τους οπαδούς της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ΠΑΕ να διατηρήσει χαμηλά τις τιμές στα εισιτήρια διαρκείας προαναγγέλλοντας μείωση.

Ως προς το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ο πρόεδρος της ΠΑΕ και εσχάτως δημοτικός σύμβουλος Πειραιά δεν θέλησε να επεκταθεί και να προβεί σε αποκαλύψεις, αρκούμενος να δηλώσει αισιόδοξος πως όλα βαίνουν καλώς και να εκφράσει τη βεβαιότητα ότι το ζήτημα της απόκτησης του Πουλίδο θα έχει αίσια κατάληξη για την πειραϊκή ομάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις