Ολυμπιακός: Απομακρύνεται ο Περπέρογλου

Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 19:03
UPD:19:05
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Ο Περπέρογλου την χρονιά που πέρασε έλαβε 500.000 ευρώ, οπότε η αύξηση που του δίνουν οι Πειραιώτες είναι πολύ μικρή, τη στιγμή που φέρεται να έχει πρόταση ύψους 1.8 εκ. ευρώ από τους Τούρκους για την ίδια χρονική διάρκεια (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Η πρόταση του Ολυμπιακού στο Στράτο Περπέρογλου για την επέκταση της συνεργασίας τους δεν έγινε αποδεκτή από την πλευρά του διεθνή φόργουορντ.

Το συμβόλαιο του παίκτη τελείωσε και οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να το ανανεώσουν γνωρίζοντας την πολύ καλή προσφορά που του έχει καταθέσει η Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Η πρώτη κρούση στον εκπρόσωπο του Περπέρογλου έγινε, με τη διοίκηση του Ολυμπιακού να του προσφέρει 1.15 εκατ. ευρώ για νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Αυτό είναι κλιμακωτό και προβλέπει 550 χιλιάδες τον πρώτο χρόνο και 600 για τον δεύτερο.

Ο Περπέρογλου την χρονιά που πέρασε έλαβε 500.000 ευρώ, οπότε η αύξηση που του δίνουν οι Πειραιώτες είναι πολύ μικρή, τη στιγμή που φέρεται να έχει πρόταση ύψους 1.8 εκ. ευρώ από τους Τούρκους για την ίδια χρονική διάρκεια.

Ο 30χρονος δεν απάντησε στον Ολυμπιακό, αλλά κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει, τη στιγμή που είναι 30 ετών και ουσιαστικά έχει την τελευταία ευκαιρία στην καριέρα του για να κάνει ένα καλό συμβόλαιο.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις