Έβερτον: Ανανέωσε ο Μαρτίνεθ

Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 12:28
UPD:12:31
EPA/PETER POWELL

Υπό τις οδηγίες του Μαρτίνεθ η Έβερτον τερμάτισε στην 5η θέση της πρέμιερ λιγκ και στην έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, κάνοντας μάλιστα και ρεκόρ συγκομιδής βαθμών (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Στον πάγκο της Έβερτον έως το καλοκαίρι του 2019 θα κάθεται ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, το συμβόλαιο του οποίου ανανέωθηκε από τους «εφοπλιστές».

Η παρουσία του Ισπανού προπονητή στο τιμόνι της ομάδας του Μερσεϊσάιντ, μόλις στην πρώτη του χρονιά, κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη και η διοίκηση τον επιβράβευσε με την επέκταση της συνεργασίας τους.

Υπό τις οδηγίες του Μαρτίνεθ η Έβερτον τερμάτισε στην 5η θέση της πρέμιερ λιγκ και στην έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, κάνοντας μάλιστα και ρεκόρ συγκομιδής βαθμών. Με βάση τη νέα συμφωνία αυξήθηκαν και οι ετήσεις απολαβές του από τα 3 στα 4.5 εκατ. ευρώ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να μείνω εδώ για πολλά ακόμη χρόνια ακόμη. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε την προηγούμενη σεζόν και για αυτά που πετύχαμε. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η επόμενη χρονιά» τόνισε ο Μαρτίνεθ, ο οποίος ανέλαβε πέρυσι την Εβερτον, όταν ο Ντέιβιντ Μόιες αποχώρησε για να αναλάβει τα ηνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις