Η Τσέλσι ανακοίνωσε τον Φάμπρεγας

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 20:22
UPD:20:27
EPA/ALBERT OLIVE

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην Μπαρτσελόνα για αυτά τα υπέροχα τρία χρόνια. Είναι η ομάδα που υποστήριζα από μικρός και θα είμαι πάντα υπερήφανος που κατάφερα να αγωνιστώ σε ένα τέτοιο σύλλογο» δήλωσε ο Σεσκ Φάμπρεγας (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο Σεσκ Φάμπρεγας είναι από σήμερα και επισήμως… «μπλε», καθώς η μεταγραφή του στην Τσέλσι ανακοινώθηκε επισήμως από την αγγλική ομάδα.

Ο 27χρονος Ισπανός διεθνής μέσος υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με το σύλλογο του Λονδίνου, ενώ θα φορά τη φανέλα με το νούμερο «4».

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην Μπαρτσελόνα για αυτά τα υπέροχα τρία χρόνια. Είναι η ομάδα που υποστήριζα από μικρός και θα είμαι πάντα υπερήφανος που κατάφερα να αγωνιστώ σε ένα τέτοιο σύλλογο» δήλωσε ο παίκτης.

«Έλαβα σοβαρά υπόψη μου όλες τις προτάσεις που είχα αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι η Τσέλσι ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Έχουμε τις ίδιες ποδοσφαιρικές φιλοδοξίες και μοιραζόμαστε την ίδια δίψα για νίκες και τίτλους. Έχουμε ένα εκπληκτικό ρόστερ παικτών και έναν φοβερό προπονητή. Είμαι πλήρως αφοσιωμένος στην νέα ομάδα μου και ανυπομονώ να ξεκινήσω να φοράω την φανέλα της» συμπλήρωσε.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις