O Aδ. Γεωργιάδης κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ.

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 13:09
UPD:14:58
SOOC/Menelaos Myrillas

«Επειδή πολλά γράφονται και λέγονται αυτές τις μέρες θέλω να πω ότι παραμένω πάντα πιστός στρατιώτης της παράταξης και στηρίζω απόλυτα τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά», δήλωσε από την πλευρά του ο πρώην υπουργός Υγείας (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα είναι ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ.. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά από μεταξύ τους συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, λέγοντας πως ο κ. Γεωργιάδης είναι «από τα πιο άξια, ικανά και μαχητικά στελέχη που διαθέτει η παράταξη». 

Όπως είπε ο κ. Σαμαράς, έχει δώσει και δίνει μάχες πετυχημένες για το μέγαλο θέμα που λέγεται μεταρρύθμιση. 

ΝΕΡΙΤ

«Και ως εκ τούτου», πρόσθεσε, «θα είναι από το τρίτο θερινό τμήμα διακοπών της Βουλής το Σεπτέμβρη -και μετά βέβαια στην Ολομέλεια- και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος για την παράταξη».

«Επειδή πολλά γράφονται και λέγονται αυτές τις μέρες θέλω να πω ότι παραμένω πάντα πιστός στρατιώτης της παράταξης και στηρίζω απόλυτα τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά», δήλωσε από την πλευρά του ο πρώην υπουργός Υγείας.

ΝΕΡΙΤ

«Η επιτυχία των μεταρρυθμίσεων που έχει να υλοποιήσει αυτή η κυβέρνηση είναι το μέλλον του Ελληνικού λαού, το οποίο πρέπει να το εξασφαλίσουμε για το καλό όλων μας», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό ο κ. Γεωργιάδης απομακρύνθηκε από την κυβέρνηση. Αντίστοιχα, ο μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης έγινε υπουργός Υγείας. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή