Σύσκεψη για την αδήλωτη εργασία την Πέμπτη

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014 17:32
UPD:17:43
FOSPHOTOS/Panayiotis Tzamaros

Θα συζητηθεί ο τρόπος συντονισμού όλων των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου κατά την καλοκαιρινή περίοδο και η ανακοίνωση σχεδίου δράσης και στοχευμένων ελέγχων σε όλη την ελληνική επικράτεια για την αντιμετώπιση της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας.

A- A A+

Το ζήτημα της αντιμετώπισης της αδήλωτης και της ανασφάλιστης εργασίας  θα τεθεί την Πέμπτη στις 14:00 κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο αρμόδιο υπουργείο και με τη συμμετοχή του υπουργού Γιάννη Βρούτση.

Ειδικότερα στη συνάντηση θα συμμετέχουν υψηλόβαθμα στελέχη των ελεγκτικών οργάνων του υπουργείου, της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχων Ασφαλισμένων του ΙΚΑ- ΕΤΑΜ (ΕΥΠΕΑ) και του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ).

Επίσης μαζί με τον υπουργό Εργασίας θα είναι ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, η γενική γραμματέας του υπουργείου Άννα Στρατινάκη, καθώς και ο ειδικός γραμματέας ΣΕΠΕ Κώστας Πανταζής.

Στη συνάντηση θα συζητηθεί ο τρόπος συντονισμού όλων των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου κατά την καλοκαιρινή περίοδο και η ανακοίνωση σχεδίου δράσης και στοχευμένων ελέγχων σε όλη την ελληνική επικράτεια για την αντιμετώπιση της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή