Φεύγει από τον Παναθηναϊκό ο Σίλντεφελντ

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 13:02
UPD:13:08
EPA
A- A A+

Αρνητική τροπή για τον Παναθηναϊκό πήρε το θέμα του Κροάτη κεντρικού αμυντικού Γκόρντον Σίλντεφελντ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «πράσινους». 

Αυτό συνέβη επειδή, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αθηναϊκή ομάδα, η Ντιναμό Μόσχας στην οποία ανήκει ο παίκτης υπαναχώρησε ως προς την αρχική θέση της.

Οι Μοσχοβίτες είχαν αρχικώς υποσχεθεί ότι ο Σίλντεφελντ θα παρέμενε ως δανεικός στον Παναθηναϊκό καθώς δεν υπολογιζόταν από την τεχνική ηγεσία.

Στη συνέχεια όμως άλλαξαν γνώμη, αφού το Μουντιάλ αφενός δύναται να αυξήσει την τιμή πώλησης του παίκτη και αφετέρου μπορεί να προσφέρει έναν ασφαλή τρόπο επαναξιολόγησής του από το προπονητικό επιτελείο της Ντιναμό.

Η τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε όμως να περιμένει, καθώς ο αγωνιστικός σχεδιασμός πρέπει να αρχίσει να υλοποιείται, με αποτέλεσμα να αναζητεί ήδη άλλες λύσεις.

Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων», Νίκος Νταμπίζας, «ξεσκονίζει» ήδη τη λίστα με τους διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς προκειμένου να επιλεγεί ο «εκλεκτός», εκτός κι αν αλλάξει κάτι σύντομα στην περίπτωση Σίλντεφελντ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις