Μουντιάλ 2014: Δεν «πέταξε» για Βραζιλία η αποστολή του Καμερούν

Κυριακή, 08 Ιουνίου 2014 16:24
UPD:16:26
REUTERS/DOMINIC EBENBICHLER

Την περασμένη εβδομάδα οι διεθνείς είχαν απειλήσει ότι θα απεργήσουν μέχρι να λάβουν τα χρήματα που τους οφείλονται (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Πράξη τις απειλές τους έκαναν οι διεθνείς της εθνικής Καμερούν και σήμερα το πρωί αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο που θα τους μετέφερε στη Βραζιλία!

Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της αφρικανικής χώρας, αλλά ξένα πρακτορεία, οι αντιδράσεις των παικτών για τα χρήματα που τους οφείλει η Ομοσπονδία έφτασαν στην κορύφωσή τους. Το ποσό που τους είχαν υποσχεθεί για τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014 δεν μπήκε ποτέ στους λογαριασμούς τους, όπως ισχυρίζονται οι διεθνείς, οπότε αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Η αποστολή παρέμεινε στο ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, Γιαουντέ, ενώ δημοσιογράφοι συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και για τη στάση που θα κρατήσουν οι άνθρωποι που διοικούν το ποδόσφαιρο.

Την περασμένη εβδομάδα οι διεθνείς είχαν απειλήσει ότι θα απεργήσουν μέχρι να λάβουν τα χρήματα που τους οφείλονται, αλλά «έκαναν πίσω» λόγω του διεθνούς φιλικού με τη Γερμανία (την περασμένη Κυριακή), όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα "L' Equipe".

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις