Αγγλία: «Ζωντανά» και χωρίς χρέωση τα Μουντιάλ του 2018 και 2022 από το BBC

Κυριακή, 08 Ιουνίου 2014 12:00
UPD:15:37
Reuters/NEIL HALL
A- A A+

Νέα συμφωνία με την FIFA, για τη μετάδοση των τελικών του παγκοσμίου κυπέλλου του 2018 (Ρωσία) και 2022 (Κατάρ), υπέγραψε το βρετανικό δίκτυο του BBC.

Βάσει αυτής, η οποία μοιράζεται με την ITV, θα μεταδίδονται απευθείας τόσο στην τηλεόραση, αλλά και στο ραδιόφωνο, όλοι οι αγώνες των δύο διοργανώσεων, αποκλειστικές συνεντεύξεις, αλλά και προπονήσεις των ομάδων που θα προκριθούν. Με τον τρόπο αυτό θα συνεχιστεί η δωρεάν παροχή των Μουντιάλ στους τηλεθεατές της Μεγάλης Βρετανίας.

Η τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου του 2018 θα είναι η 14η διαδοχική διοργάνωση που θα μεταδώσουν από κοινού το BBC και η ITV, μετά από αυτή του 1966 στα γήπεδα της Αγγλίας. Περισσότερο από τα 3/4 του πληθυσμού του «Νησιού» έμειναν συντονισμένοι στη διάρκεια της προηγούμενης διοργάνωσης του 2010 Νότια Αφρική.

Η διευθύντρια του αθλητικού προγράμματος του καναλιού, Μπάρμπαρα Σλάτερ, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που διαφυλάξαμε τα δικαιώματα ενός εκ των κορυφαίων αθλητικών γεγονότων του κόσμου. Επίσης είναι φανταστικό ότι το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός σε όλη την υφήλιο θα είναι δυνατό να παρέχεται δωρεάν σε όλους τους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις