Μπάσκετ: Αναζητούνται χρήματα για να πληρωθεί ο Τρινκέρι

Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2014 15:13
UPD:15:15
EPA/ANTONIO BAT

Για να υπογράψει ο Ιταλός τη λύση της συνεργασίας του, ζήτησε να του καταβληθούν όλα τα χρήματα στα οποία συμφώνησαν οι δύο πλευρές. Τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό το ποσό δεν υπάρχει στο ταμείο της ΕΟΚ.

A- A A+

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν, πλέον, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας των ανδρών από τον Φώτη Κατσικάρη.

Η Ομοσπονδία, μετά από διαπραγματεύσεις μηνών με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Αντρέα Τρινκέρι, έφτασε σε συμφωνία μαζί του για το ύψος της αποζημίωσης που θα του καταβληθεί, προκειμένου να λυθεί και τυπικά το συμβόλαιό του, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμη.

Για να υπογράψει ο Ιταλός τη λύση της συνεργασίας του, όμως, ζήτησε να του καταβληθούν όλα τα χρήματα στα οποία συμφώνησαν οι δύο πλευρές. Τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό το ποσό δεν υπάρχει στο ταμείο της ΕΟΚ.

Από τη μία η καθυστέρηση καταβολής της επιχορήγησης από πλευράς Πολιτείας και από την άλλη το γεγονός πως έληξε και ως τώρα δεν έχει ανανεωθεί η πολυετής αποκλειστική χορηγία με την Eurobank, έχουν ως αποτέλεσμα ν' αναζητά η ΕΟΚ τρόπο για να βρεθεί ένα ποσό έστω που θα δοθεί ως προκαταβολή στον Τρινκιέρι.

Το θέμα θεωρείται τυπικής διαδικασίας από τους ανθρώπους της ΕΟΚ, που εκτιμούν ότι μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, ίσως και νωρίτερα, όλα θα έχουν τελειώσει και θα ανακονωθεί η πρόσληψη του Φώτη Κατσικάρη.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις