Τι κατέθεσε ο πρώην σύζυγος της αδελφής της Φαίης

Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2014 11:38
UPD:14:30
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΙΑΟΥ
A- A A+

Με την κατάθεση του πρώην συζύγου της αδελφής της Φαίης, η οποία κάθεται στο εδώλιο μαζί με τον βασικό κατηγορούμενο για τον άδικο χαμό της 24χρονης στην Νέα Μάκρη, συνεχίζεται η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ο κ. Σταύρος Πασχάλης επέρριψε ευθύνες στον πατέρα των κοριτσιών «τα οποία έβγαλε στην κοινωνία σαν πρόβατα με αποτέλεσμα να μπορεί ο κάθε ψευτοάντρας να τις κάνει ό,τι θέλει».

«Δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει τα παιδιά του. Ο πατέρας των κοριτσιών ήταν αδιάφορος απέναντι στα παιδιά του και ενδιαφερόταν μόνο για το χρήμα. Η σχέση με τις κόρες του ήταν κακή. Η Φαίη ήθελε να δουλέψει για να μην είναι σπίτι. Οι δύο αδελφές είχαν πολύ καλή σχέση. Έχουν μια πολύ καλή  μητέρα που όμως είναι βαριά άρρωστη», είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Όπως υποστήριξε, σκοπός της πρώην συζύγου του με την οποία διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, ήταν να προστατεύσει τη Φαίη από τον κατηγορούμενο και όχι να τους χωρίσει επειδή τη ζήλευε.

«Η πρώην σύζυγός μου εκτός από μένα δεν είχε άλλον άνθρωπο δικό της.  Όταν πήγε να καταθέσει ήταν ταραγμένη. Βγαίνοντας από το Αστυνομικό Τμήμα  την πήρε ο κατηγορούμενος και την απείλησε. Μου έλεγε ότι φοβάται. Ο  κατηγορούμενος της τηλεφώνησε και στη δεύτερη  κατάθεση. Την άκουσα που του έλεγε στο τηλέφωνο μην την εκβιάζει. Μου είπε ότι την απειλούσε.  Εγώ μέχρι  εκείνη τη στιγμή δε γνώριζα ότι η πρώην σύζυγός μου είχε σχέση με τον κατηγορούμενο. Ακουγόταν στη Νέα Μάκρη ότι κυκλοφορεί ένα βίντεο. Τότε τη ρώτησα και μου είπε  ότι  είχε βρεθεί ερωτικά με τον κατηγορούμενο».

Αναφερόμενος στο μοιραίο βράδυ, ο μάρτυρας υποστήριξε πως η πρώην σύζυγός του δεν είχε καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης της Φαίης.

«Της εξήγησα ότι πρέπει να πει την αλήθεια από την αρχή. Ήταν όμως πανικόβλητη και μετά κατέθεσε ό,τι κατέθεσε.  Τη ρώτησα τι έγινε και δεν μου είπε την αλήθεια. Κανείς ούτε η ίδια θα είχε καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης της Φαίης.  Μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι η Φαίη είναι χτυπημένη στο κεφάλι. Μου είπε ότι την πήγαν στο νοσοκομείο», είπε ο μάρτυρας.

Ο κ. Πασχάλης υποστήριξε πως όταν είδε τον κατηγορούμενο δεν του έκανε καλή εντύπωση. Όπως είπε είχε δεχθεί παράπονα από τους γείτονες για τη στάση του.

«Η Φαίη μου είχε πει ότι την είχε χτυπήσει ο κατηγορούμενος. Όταν είπε στον πατέρα της να την πάει στο νοσοκομείο, εκείνος της απάντησε ‘’μην με ανακατεύεις με αυτά’’.

Η δίκη συνεχίζεται.

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή