Παναθηναϊκός: Αποχωρεί ο Μπατίστ

Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2014 11:27
UPD:11:32
Icon/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ
A- A A+

Με την φράση «όλα κάποτε τελειώνουν» ο Μάικ Μπατίστ προανήγγειλε την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, που το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στους «πράσινους» μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής στην αθηναϊκή ομάδα κι όπως παραδέχεται ο ίδιος το πιθανότερο είναι ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους.

«Το πιο πιθανό είναι να μη συνεχίσω στην ομάδα που αγάπησα όσο τίποτα. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος γι’ αυτό, αλλά έτσι φαίνεται. Έτσι είναι η ζωή όμως. Όλα κάποτε τελειώνουν. Δεν ξέρω αλήθεια ακόμα τι θα γίνει. Ίσως να συνεχίσω κάπου αλλού την καριέρα μου. Θα δούμε», τόνισε μεταξύ άλλων σε αθλητική εφημερίδα ο Μπατίστ, ο οποίος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του που δεν ήταν παρών στα πλέι οφ (δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Α1).

«Ήταν δύσκολο για μένα. Πολύ δύσκολο και σκληρό να βλέπεις τα ματς στο πρωτάθλημα με πολιτικά. Προσπάθησα όμως να κάνω κι εγώ ό,τι μπορώ στο κομμάτι που είχε να κάνει με την ψυχολογία. Εμψύχωνα τους συμπαίκτες μου από τον πάγκο ή στις προπονήσεις. Είναι κάτι που έπρεπε να κάνω και φυσικά το έκανα με την καρδιά μου», τόνισε.

Ο Μπατίστ φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού για δέκα χρόνια (2003-2012 και 2013/14) κατακτώντας εννιά πρωταθλήματα, επτά Κύπελλα και τρεις Ευρωλίγκες. 
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις