Αγγλία: Η απάντηση του Ρούνι στον Σκόουλς

Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2014 11:21
UPD:11:24
REUTERS/WOLFGANG RATTAY
A- A A+

Η άποψη του Πολ Σκόουλς για τον Γουέιν Ρούνι, ότι δεν είναι αυτός που ήταν στο παρελθόν, δεν «πέρασε στο ντούκου» από τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 28χρονος διεθνής παίκτης, που προετοιμάζεται με την εθνική Αγγλίας για την τελική φάση του Μουντιάλ και πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από 4 διεθνή φιλικά στο 2-2 με τον Ισημερινό, απάντησε στον πρώην συμπαίκτη του στους «μπέμπηδες» και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα: «Για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει το τι λέει ο καθένας. Με ενδιαφέρει τι έχουν να πουν ο Ρόι Χότζσον και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ της εθνικής. Οι άνθρωποι μπορεί να έχουν τις απόψεις τους, δε σημαίνει ότι συμφωνώ με αυτές».

Ο Άγγλος επιθετικός συνέχισε: «Ήταν συμπαίκτης μου (σ.σ. Πολ Σκόουλς), αλλά απουσιάζει εδώ κι αρκετό καιρό από την εθνική ομάδα. Έχω δει πολλούς από εσάς (απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους) να λένε ότι ήταν προπονητής μου και ότι ήταν γύρω από την ομάδα (σ.σ. Γιουνάιτεντ), αλλά δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν πρόκειται να πω περισσότερα πράγματα ούτε να αντιδράσω. Δεν με ενδιαφέρει. Έχει τις απόψεις του, οπότε ας τα αφήσουμε όλα αυτά».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις