Τριήμερο εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στο Καρπενήσι

Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 12:01
UPD:12:25
Dasarxeio.com
A- A A+

Τριήμερο εκδηλώσεων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2014, διοργανώνουν το Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, ο Σύλλογος Φοιτητών Δασοπονίας, το ΚΠΕ Καρπενησίου και ο Δήμος Καρπενησίου.

Οι εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στις 5, 6 και 7 Ιουνίου, ξεκινώντας από το μεσημέρι της Πέμπτης με δράσεις καθαρισμού του περιβάλλοντα χώρου του ΤΕΙ, του ρέματος Κλαρωτός, από Λαγκαδιά – Νεράιδα, ενώ καθαρισμός, περίπατος και ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί στο Βοτανικό Κήπο, από το Δ.Σ. και τους φοιτητές του τμήματος Δασοπονίας.

Στις 9.30 το πρωί της Παρασκευής ξεκινά επιστημονική ημερίδα στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ, στο Καρπενήσι, με θέμα «Περιβάλλον και Σύγχρονες Προκλήσεις», όπου το «παρών» θα δώσουν διακεκριμένα μέλη της ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας.

Το απόγευμα της Παρασκευής θα λάβουν χώρα δράσεις καθαρισμού και φυτεύσεων στην είσοδο της πόλης του Καρπενησίου, στο πάρκο Ξηριά και στον περιβάλλοντα χώρο του κολυμβητηρίου.

Το πρωί το Σαββάτου οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν, με δράσεις καθαρισμού στο λόφο του Αγίου Δημητρίου και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου ποδοσφαίρου, ενώ φοιτητές της Δασοπονίας αναμένεται να αναλάβουν την περιποίηση του αστικού πρασίνου της πόλης του Καρπενησίου.

 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή