Στη Βουλή Μιχαλολιάκος, Παππάς, Λαγός

Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 12:20
UPD:14:31
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Εντός του Κοινοβουλίου βρίσκονται ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Χρήστος Παππάς και ο Γιάννης Λαγός, οι οποίοι πήραν άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να παραστούν στη συζήτηση επί του αιτήματος άρσης της ασυλίας τους. 

Η μεταγωγή τους ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Κατά την είσοδό του στη Βουλή ο Νίκος Μιχαλολιάκος φώναξε «Ασε με μόνο μου. Μη με αγγίζεις. Είμαι αρχηγός κόμματος» σε κάποιο αστυνομικό.

Η κόρη του Ουρανία, τον αγκάλιασε έξω από την πόρτα της Ολομέλειας φωνάζοντας «είμαι η πιο περήφανη κόρη του κόσμου».

NAFTEMPORIKI.GR

Την ώρα που έμπαιναν στην Ολομέλεια οι τρεις βουλευτές, συνάδελφοί τους και στελέχη του κόμματος φώναζαν συνθήματα, όπως «αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή».

Υπενθυμίζεται ότι ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής και οι δύο βουλευτές έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. 

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στις δικογραφίες που είχαν διαβιβαστεί στη Βουλή γίνεται επίκληση όχι μόνο μαρτυρικών καταθέσεων, αλλά και του υλικού που βρέθηκε στα σπίτια των υποδίκων, προκειμένου να ασκηθούν συμπληρωματικές διώξεις για κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών και για σύσταση παράνομου αρχείου (σ.σ. αφορά κυρίως τον Χρήστο Παππά).

newsroom naftemporiki.gr

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή