Μουντιάλ 2014: Χωρίς Φαλκάο η Κολομβία στη Βραζιλία

Τρίτη, 03 Ιουνίου 2014 12:16
UPD:12:18
REUTERS/ENRIQUE MARCARIAN

Ο Φαλκάο δεν πρόλαβε να αποθεραπευθεί πλήρως από τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο αριστερό γόνατο τον περασμένο Ιανουάριο.

A- A A+

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο δεν κατόρθωσε να βγει νικητής στη μάχη με το χρόνο κι έτσι η Εθνική Κολομβίας θα αναγκαστεί να πορευθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς αυτόν, «χαροποιώντας» τις αντιπάλους της -μεταξύ των οποίων η Ελλάδα- στον 3ο όμιλο.

Ο Φαλκάο δεν πρόλαβε να αποθεραπευθεί πλήρως από τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο αριστερό γόνατο τον περασμένο Ιανουάριο και όπως ανακοίνωσε ο προπονητής των «καφετέρος», Χοσέ Πέκερμαν, αποκλείστηκε από την αποστολή.

«Είναι μία λυπημένη βραδυά. Με πολύ πόνο, πρέπει να σας ενημερώσω ότι ο Ραδαμέλ Φαλκάο και ο Λουϊς Περέα δεν θα συμμετάσχουν στο Μουντιάλ, επειδή δεν είναι απόλυτα έτοιμοι» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Πέκερμαν, που ανακοίνωσε στη συνέχεια τους 23 της αποστολής.

Αυτοί είναι οι:

Τερματοφύλακες: Ντάβιντ Οσπινα (Νις), Φαρίντ Μοντραγκόν (Ντεπορτίβο Κάλι), Καμίλο Βάργκας (Σάντα Φε)

Αμυντικοί : Πάμπλο Αρμέρο (Γουεστ Χαμ), Καμίλο Ζούνιγκα (Νάπολι), Κρίστιαν Ζαπάτα (Μίλαν), Έντερ Άλβαρες (Ρίβερ Πλέιτ), Μάριο Γέπες (Αταλάντα), Κάρλος Βαλντές (Σαν Λορέντζο)

Μέσοι : Αμπελ Αγκιλάρ (Τουλούζ), Φρέντι Γκουαρίν (Ιντερ), Γκιγιέρμο Κουαδράδο (Φιορεντίνα), Τζέιμς Ροντρίγκες (Μονακό), Άλντο Λεάο Ραμίρες (Μορέλια), Κάρλος Σάντσες (Έλτσε), Σαντιάγκο Αρίας (Αϊντχόφεν), Αλεξάντερ Μέχια (Ατλέτικο Νασιονάλ), Χουάν Κιντέρο (Πόρτο)

Επιθετικοί : Τζάκσον Μαρτίνες (Πόρτο), Κάρλος Μπάκα (Σεβίλη), Τεόφιλο Γκουτιέρες (Ρίβερ Πλέιτ), Αντριάν Ράμος (Χέρτα Βερολίνου), Βίκτορ Ιμπάρμπο (Κάλιαρι).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις