Μπάσκετ: Χωρίς τους «ερυθρόλευκους» η πρώτη της Εθνικής Νέων

Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 15:46
UPD:15:47
EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Στα άκρα οδηγείται η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΕΟΚ, καθώς η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Νέων Ανδρών, που ξεκίνησε προετοιμασία  ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, πραγματοποιήθηκε χωρίς τους αθλητές των «ερυθόλευκων».

Στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν εμφανίστηκαν οι Δημήτρης Αγραβάνης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Ανδρέας Χριστοδούλου, οι οποίοι έχουν κληθεί από τον Κώστα Μίσσα, ύστερα από απόφαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. 

Πρόκειται για ένα ζήτημα που έχει ανακύψει εδώ και μερικές εβδομάδες, όταν η διοίκηση της πειραϊκής ομάδας ζήτησε να πληροφορηθεί αν έχει υπάρξει μέριμνα πλήρους ασφαλιστικής κάλυψης για τους αθλητές που αγωνίζονται στα Εθνικά συγκροτήματα, ενημερώνοντας ταυτόχρονα την Ομοσπονδία ότι δεν προτίθεται να δώσει άδεια στους παίκτες της σε αντίθετη περίπτωση.

Η ΕΟΚ απάντησε ότι οι αθλητές καλύπτονται από τη FIBA, όμως δεν έδωσε τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που είχε ζητήσει ο Ολυμπιακός, που επανήλθε με νέα ανακοίνωση διευκρινίζοντας ότι άδεια οι αθλητές του θα λάβουν μόνο όταν θα δουν τα ασφαλιστήρια, ενώ δεν θεωρεί την απουσία τους αδικαιολόγητη, αφού δεν έχει λάβει εγγυήσεις για την ασφάλισή τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις