Μουντιάλ 2014: Στις ΗΠΑ η Εθνική ομάδα

Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 12:28
UPD:13:50
ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

Οι διεθνείς θα έχουν σήμερα προπόνηση ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τους Νιγηριανούς στο «PPL Park» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Την άλλη πλευρά του Ατλαντικού πατά πλέον η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, που βρίσκεται από τα ξημερώματα στις ΗΠΑ για τις δύο φιλικές αναμετρήσεις με τη Νιγηρία και τη Βολιβία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναχώρησε χθες το απόγευμα από τη Λισσαβόνα και ύστερα από ταξίδι αρκετών ωρών, με αεροπλάνο 50 θέσεων, προσγειώθηκε στη Φιλαδέλφεια.

Οι διεθνείς και το τεχνικό επιτελείο διαμένουν στο Ritz Carlton, ενώ σήμερα θα έχουν προπόνηση ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τους Νιγηριανούς στο «PPL Park», στις 02:00 ξημερώματα της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας).

Τρεις ημέρες αργότερα ακολουθεί το παιχνίδι με τη Βολιβία στη Νέα Υόρκη, το οποίο θα διεξαχθεί στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 7 Ιουνίου. 

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στις Ηνωμένες Πολιτείες η Εθνική θα αναχωρήσει για τη Βραζιλία με τελικό προορισμό το Αρακαζού, που θα αποτελέσει τη βάση της ελληνικής ομάδας για τους αγώνες της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις