Στις 19 Σεπτεμβρίου το iPhone 6;

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014 11:56
UPD:11:56
REUTERS/DADO RUVIC

Ανεπίσημα έχουν κυκλοφορήσει φήμες που θέλουν την επερχόμενη συσκευή της Apple, με την ονομασία iPhone 6, να έρχεται σε δύο εκδόσεις ενσωματώνοντας σημαντικές αλλαγές σε ότι αφορά τον σχεδιασμό (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Παρά το γεγονός ότι η πάγια τακτική της Apple είναι να μην ανακοινώνει ποτέ πρόωρα ένα προϊόν της, δεν φαίνεται να γίνεται το ίδιο και για τους μεταπωλητές της και τις εταιρείες παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Αυτή τη φορά «βιαστική» αποδείχθηκε η Deutche Telekom, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας Apfelpage.de. Σύμφωνα με αυτή, η Deutche Telekom φέρεται να ενημερώνει τους πελάτες της ότι θα πρέπει να προχωρήσουν σε ανανεώσεις συμβολαίων ώστε να επωφεληθούν σε συνδυασμό με την κυκλοφορία του iPhone 6, στις 19 Σεπτεμβρίου. 

Ενδεχομένως το δημοσίευμα του εν λόγω blog να έχει ένα ψήγμα αλήθειας καθώς η Apple συνηθίζει να λανσάρει επίσημα τα προϊόντα της εντός του Σεπτεμβρίου και σχεδόν πάντα ημέρα Παρασκευή. Επιπλέον, από όλες τις Παρασκευές του Σεπτεμβρίου έχει επιλεγεί η 19η καθώς τις προηγούμενες χρονιές οι ανακοινώσεις γίνονταν στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου. Φυσικά, δεν πρέπει να παραβλέπεται το γεγονός ότι η αναφορά γίνεται στην Deutche Telekom, έναν τηλεπικοινωνιακό κολοσσό, παγκοσμίως.

Επίσης, ανεπίσημα έχουν κυκλοφορήσει φήμες που θέλουν την επερχόμενη συσκευή της Apple, με την ονομασία iPhone 6, να έρχεται σε δύο εκδόσεις ενσωματώνοντας σημαντικές αλλαγές σε ότι αφορά τον σχεδιασμό. Ενδεικτικές είναι οι αναφορές που θέλουν τις νέες συσκευές να κυκλοφορούν στις 4,7 και 5,5 ίντσες, αφήνοντας πίσω τις 4 ίντσες του iPhone 5s.

Προτεινόμενα για εσάς