Θεσσαλονίκη: Αναίτια επίθεση των ΜΑΤ κατά καθαριστριών καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 23:03
UPD:23:40
MotionTeam/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Την στάση της αστυνομίας  κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας καθαριστριών και άλλων απολυμένων του δημοσίου, το απόγευμα της Πέμπτης,  έξω από το κτήριο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στην Τσιμισκή, με αφορμή την παρουσία του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, καταγγέλλει με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την αναίτια, όπως λέει, επίθεση που δέχτηκαν από τα ΜΑΤ «οι αγωνιζόμενες για το δίκιο τους καθαρίστριες, οι αλληλέγγυοι σε αυτές συγκεντρωμένοι και η βουλευτής του κόμματος Ιωάννα Γαϊτάνη».

MOTIONTEAM/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ένταση έξω από το ΕΒΕΘ οπού διαμαρτύρονταν οι σχολικοί φύλακες οι καθαρίστριες και οι απολυμένοι της ΕΡΤ3 με αφορμή την παρουσία του Χ. Θεοχάρη γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών στην εκδήλωση.

Δηλώνει δε πως «θα στέκεται στο πλευρό των εργαζόμενων που η κυβέρνηση καταστρέφει τις ζωές μέχρι τη νίκη».

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΜΠΕ οι συγκεντρωμένοι απολυμένοι σχολικοί φύλακες, καθαρίστριες και υπάλληλοι της ΕΤ-3, οι οποίοι κρατούσαν πανό και  φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της τρόικα, προσπάθησαν να προσεγγίσουν το κτήριο του Επιμελητηρίου όπου ο κ. Θεοχάρης συμμετείχε σε εκδήλωση με θέμα «Ηθική, δεοντολογία και καταπολέμηση της διαφθοράς».

Οι αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδισαν με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση χωρίς ωστόσο να πάρει διαστάσεις.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή