Μετέτρεψε την αυλή της σε… αμμουδιά

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 15:14
UPD:15:15
KCTV5 News/Bonyen Lee

Το κόστος για τη διαμόρφωση του κήπου σε αμμουδιά ανήλθε στα 4 χιλιάδες δολάρια, ενώ η 66χρονη προσφέρει αμοιβή 2 χιλιάδων σε όποιον της επιστρέψει τα κλοπιμαία.

A- A A+

Μία κάτοικος του Κάνσας των ΗΠΑ αποφάσισε να μετατρέψει την αυλή του σπιτιού της σε… παραλία, γεμίζοντάς τη με 80 τόνους άμμου.

Η 66χρονη Τζορτζιάνα Ρέιντ είχε αρχίσει να θεωρεί κουραστική την καθημερινή φροντίδα του κήπου της, οπότε, αφού τον περιέφραξε, τον μετέτρεψε σε αμμουδιά.

«Τώρα είμαι πάνω από 60, δε μπορώ πια να κουρεύω το γκαζόν και να ποτίζω τα φυτά» δήλωσε η 66χρονη, η οποία πρόσθεσε και ξαπλώστρες στην αυλή της, αλλά και ένα δίχτυ για βόλεϊ, για να κάνει το τοπίο πιο εξωτικό, κι ας βρίσκεται μακριά από τη θάλασσα.

KCTV5 NEWS/BONYEN LEE

Οι γείτονες, πάντως, δεν αποδέχτηκαν με χαρά αυτή την αλλαγή. Κάποιος έκλεψε το φιλέ του βόλεϊ και ορισμένα μικροαντικείμενα από την αυλή, ενώ μία γειτόνισσα δήλωσε ότι «το σπίτι φαίνεται αποκρουστικό» και πρόσθεσε ότι «σίγουρα θα μειωθεί η αξία των ακινήτων στη συγκεκριμένη γειτονιά».

Επιθεωρητές δημόσιας υγιεινής κλήθηκαν στο σπίτι, μετά από καταγγελίες, ωστόσο δεν διαπίστωσαν κάποια παράβαση.

Τ

KCTV5 NEWS/BONYEN LEE
ο κόστος για τη διαμόρφωση του κήπου σε αμμουδιά ανήλθε στα 4 χιλιάδες δολάρια, ενώ η 66χρονη προσφέρει αμοιβή 2 χιλιάδων σε όποιον της επιστρέψει τα κλοπιμαία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή