Η ατζέντα της Παρασκευής

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014 08:44
UPD:08:44
A- A A+

11.30 Συνεδριάζουν μαζί η Εκτελεστική Επιτροπή και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ, στα γραφεία του κόμματος στην Αγίου Κωνσταντίνου.

12:00 Η υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μ. Μακρή θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με θέμα «Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος - Παρουσίαση του Εθνικού Δικτύου Εθελοντών για την Υποστήριξη Διακοπής του Καπνίσματος» στην αίθουσα Τύπου του υπουργείου Υγείας.

Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα απευθύνει εναρκτήρια ομιλία στο άτυπο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο.

Τις εργασίες του άτυπου Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων, στο οποίο θα προεδρεύσει, στη συνέχεια, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας.

13:30 Μετά το πέρας των εργασιών ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.  

17:00 Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα απευθύνει χαιρετισμό, στην ημερίδα της Εκκλησίας της Ελλάδας, η οποία διοργανώνεται στην Αίθουσα της Παλαιάς Βουλής, με θέμα: «Ο Ιωάννης Καποδίστριας, ως πρότυπο πολιτικού ηγέτη».

 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή