Πρώτοι παγκοσμίως στο σεξ οι Έλληνες

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014 14:40
UPD:16:02
SHUTTERSTOCK

Oι Έλληνες καταλαμβάνουν την πρωτιά, καθώς έχουν 164 σεξουαλικές επαφές το χρόνο, κατά μέσο όρο.

A- A A+

Την πρώτη θέση στη λίστα με τη συχνότητα των ερωτικών επαφών σε παγκόσμια κλίμακα καταλαμβάνει η Ελλάδα, με τους κατοίκους της να κάνουν σεξ 164 φορές το χρόνο, κατά μέσο όρο, σύμφωνα με έρευνα εταιρείας προφυλακτικών.

Η έρευνα διαπιστώνει ότι οι Έλληνες καταλαμβάνουν με διαφορά την πρωτιά, καθώς απέχουν αρκετά από τους δεύτερους Βραζιλιάνους, οι οποίοι ακολουθούν, με 145 ερωτικές συνευρέσεις ανά έτος.

Την τρίτη θέση μοιράζονται Ρώσοι και Πολωνοί, οι οποίοι κάνουν σεξ 143 φορές το χρόνο, κατά μέσο όρο.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Ινδία, Μεξικό, Αυστρία, Κίνα, Νέα Ζηλανδία και Ιταλία.

Σύμφωνα με την έρευνα, το σεξ δεν έχει την ίδια σημασία για όλο τον κόσμο, με το 80% των Ελλήνων να το θεωρεί σημαντικό, καταλαμβάνοντας και πάλι την πρώτη θέση, σε αντίθεση με τους Ταϊλανδούς, μόνο το 38% των οποίων δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ερωτική πράξη.

Ψηλά στην κατάταξη και συγκεκριμένα στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ελλάδα και στο θέμα της διάρκειας, όπου, όπως υποστηρίζει η έρευνα, μια ερωτική πράξη διαρκεί 22,3 λεπτά κατά μέσο όρο.

Την πρωτιά στη σχετική κατάταξη έχει η Νιγηρία, με 24 λεπτά, ενώ πίσω από τη χώρα μας, με επιδόσεις άνω των 20 λεπτών, ακολουθούν Μεξικό, Βραζιλία και Ιταλία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή