Πόλο: Λύση στον ορίζοντα για τα οδοιπορικά των διεθνών

Τρίτη, 27 Μαΐου 2014 17:15
UPD:17:19
ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι αθλητές συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλο και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δύο πλευρές φαίνεται να πλησιάζουν στην επίλυση του προβλήματος (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ομαλοποιείται η κατάσταση στην Eθνική ομάδα πόλο των Ανδρών, μετά την άρνηση των έντεκα διεθνών να ξεκινήσουν προετοιμασία αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία με την Ομοσπονδία για τα οδοιπορικά τους.

Οι αθλητές συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλο και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δύο πλευρές φαίνεται να πλησιάζουν στην επίλυση του προβλήματος.

Οι πολίστες Χρ. Αφρουδάκης, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης, Γούνας, Δελακάς, Κολόμβος, Μουρίκης, Μυλωνάκης, Ποντικέας, Τσαλκάνης και Φουντούλης θα συζητήσουν και θα λάβουν αύριο οριστική απόφαση, με πιθανότερο σενάριο την επιστροφή (από την Πέμπτη) στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Σάκη Κεχαγιά.

Η σημερινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε υπό το πρίσμα των νέων οικονομικών δεδομένων για την ΚΟΕ, όπως προέκυψαν από την ανακοίνωση της επιπρόσθετης επιχορήγησης από την Πολιτεία.

Στο αίτημα των διεθνών για αύξηση των οδοιπορικών πέραν των 40.000 ευρώ λόγω της μεγαλύτερης σε διάρκεια προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ο πρόεδρος της ΚΟΕ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια αναπροσαρμογή ή να συμφωνηθεί πριμ επίτευξης στόχων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις