Δουλειά στην τακτική και σήμερα από τον Σάντος

Τρίτη, 27 Μαΐου 2014 13:02
UPD:13:05
REUTERS/YORGOS KARAHALIS
A- A A+

Η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας ενόψει των υποχρεώσεών της στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας συνεχίστηκε και σήμερα με αμείωτους ρυθμούς στις εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά.

Ο Φερνάντο Σάντος δουλεύει εντατικά πάνω στην τακτική, με τον Πορτογάλο εκλέκτορα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να εστιάζει στη σημερινή πρωινή προπόνηση σε δύο ασκήσεις.

Η πρώτη εξ αυτών αφορούσε στην επιθετική ανάπτυξη και η δεύτερη την ανασταλτική λειτουργία, με το βάρος να πέφτει στη σωστή πίεση που θα πρέπει να ασκούν οι μέσοι. 

Ο Σάντος δεν δίστασε να διακόψει την προπόνηση κάποιες φορές για να κάνει παρατηρήσεις για τον τρόπο ανάπτυξης στην επίθεση, καθώς ζητούσε συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες του.

Το τέλος περιλάμβανε διπλό στο μισό γήπεδο, με την ομάδα των «βασικών» να αποτελείται από τους Καρνέζη, Τοροσίδη, Χολέμπας, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Τζιόλη, Μανιάτη, Κατσουράνη, Σαλπιγγίδη, Μήτρογλου και Σαμαρά.

Η απογευματινή προπόνηση θα ξεκινήσει στις 17:45. Η Τρίτη είναι η τελευταία ημέρα που γίνεται διπλή προπόνηση, αφού από αύριο έως την αναχώρηση για την Πορτογαλία για τον φιλικό αγώνα στις 31 Μαΐου οι προπονήσεις θα είναι μονές. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις