Η Λίβερπουλ ανανέωσε με Ρότζερς

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014 19:14
UPD:19:19
EPA/PETER POWELL

Ο Ρότζερς ανέλαβε τα «ηνία» των «κόκκινων» το 2012 και τους μεταμόρφωσε, αφού κατάφεραν φέτος να τερματίσουν στη δεύτερη θέση της Πρέμιερ Λιγκ (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε ότι ο προπονητής της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς, υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας, χωρίς όμως να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Ρότζερς ανέλαβε τα «ηνία» των «κόκκινων» το 2012 και τους μεταμόρφωσε, αφού κατάφεραν φέτος να τερματίσουν στη δεύτερη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, «μια ανάσα» από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, ενώ εξασφάλισαν την επιστροφή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι, και ο πρόεδρος της, Τομ Βέρνερ, αναφέρουν σε κοινή δήλωσή τους, η οποία φιλοξενήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε ένα τόσο ταλαντούχο άτομο στο "τιμόνι" της ομάδας και τον οποίο εμπιστευόμαστε ότι μπορεί να κάνει πραγματικότητα το όραμα που έχουμε για τη Λίβερπουλ. με να ξαναφέρουμε την Λίβερπουλ στο δρόμο των επιτυχιών και είμαστε όλοι αποφασισμένοι να δουλέψουμε μαζί για να το πετύχουμε. Οι παίκτες και οι φίλαθλοι της ομάδας έδειξαν ξεκάθαρα πόσο σημαντικός είναι ο Μπρένταν στις επιτυχίες μας και έτσι το να τον δεσμεύσουμε για πολλά χρόνια είναι μια ώθηση που θα μας κάνει όλους να πάμε μπροστά».

Από την πλευρά του ο 41χρονος τεχνικός δήλωσε: «Νιώθω προνομιούχος που μου δόθηκε η ευκαιρία να επεκτείνω την παραμονή μου σε αυτόν το σπουδαίο σύλλογο. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να συνεχίσω τη δουλειά πάνω στα θεμέλια που χτίσαμε τα τελευταία δύο χρόνια και τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση, που πιστεύω πως θα είναι το ίδιο συναρπαστική, με προκλήσεις, αλλά και ανταμοιβές».

«Είμαι ευγνώμων στους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση της ομάδας για τη στήριξή τους και που μοιράζονται το όραμα μου για το πώς μπορούμε να βελτιωθούμε στο γήπεδο. Κάθε μέρα που περνάει είναι τιμή μου που καθοδηγώ αυτή την ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω του οπαδούς για τη συνεχή υποστήριξή τους, καθώς παλεύουμε μαζί να φέρουμε τη Λίβερπουλ πίσω στον δρόμο των επιτυχιών» συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις