Μπάσκετ: Οι δηλώσεις των «αιωνίων» ενόψει του 2ου τελικού

Κυριακή, 25 Μαΐου 2014 20:48
UPD:20:51
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συναντώνται αύριο το βράδυ στο δεύτερο τελικό των πλέι οφ της Α1 και στις δηλώσεις τους οι προπονητές και οι παίκτες των δύο αιωνίων κράτησαν χαμηλούς τόνους.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, προτίμησε να μην πει πολλά πράγματα. Επισήμανε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να βάλει περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι της προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση της σειράς.

«Για εμάς ο στόχος είναι να εξαλείψουμε τα κενά διαστήματα που είχαμε στον πρώτο τελικό και να σταθεροποιήσουμε το παιχνίδι μας. Νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά, ότι δεν χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις για έναν αγώνα μεταξύ δύο ομάδων που γνωρίζουν άριστα η μία την άλλη», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε: «Χάθηκε μια ευκαιρία στο πρώτο ματς να κάνουμε το μπρέικ, αλλά η σειρά έχει ακόμη αρκετό μέλλον. Ό,τι έγινε, έγινε και τώρα κοιτάζουμε μπροστά.  Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στα 40 λεπτά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει στο δεύτερο ματς να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, θέλουμε να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ και να οδηγήσουμε την αναμέτρηση στον δικό μας ρυθμό». 

            Φρ.Αλβέρτης: «Χρειάζεται συγκέντρωση»

Καμία χαλάρωση δεν περιμένει από τους παίκτες του ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. Ο τεχνικός του Πανα8ηναϊκού τόνισε μεταξύ άλλων ενόψει του αυριανού δεύτερου τελικού: «Η σειρά των τελικών ακόμη είναι στην αρχή της. Πηγαίνουμε στο ΣΕΦ για το δεύτερο και ο στόχος δεν μπορεί παρά να είναι το αυτονόητο για κάθε ομάδα που μπαίνει στο γήπεδο. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας ότι έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δυνατό αγώνα. Όπως κάθε φορά θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το θετικό αποτέλεσμα και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Ο Αντώνης Φώτσης εκπροσώπησε τους παίκτες του «τριφυλλιού»: «Η πρώτη νίκη είναι σημαντική, αλλά ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες. Μπαίνοντας στο γήπεδο, στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από το θετικό αποτέλεσμα, οπότε με αυτό στο μυαλό μας και με το ότι έχουμε να κάνουμε με μία ποιοτική ομάδα, η οποία επιπλέον θα παίζει στην έδρα της, ξέρουμε ότι πρέπει να προσπαθήσουμε και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης για τη νίκη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις