Γεύμα Αντ. Σαμαρά με στελέχη της Ν.Δ. πριν από την κάλπη

Σάββατο, 24 Μαΐου 2014 16:00
UPD:16:03
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Γεύμα σε ταβέρνα στο Αιγάλεω με στελέχη της Ν.Δ. είχε σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, λίγο πριν την αναχώρησή του για την Πύλο στη Μεσσηνία.

Στο μικρό διάλλειμα του ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον  γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Παπαμιμίκο και τα μέλη του τομέα τοπικής αυτοδιοίκησης του κόμματος

Ο κ.Σαμαράς ενημερώθηκε για τις τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει των εκλογών και ευχαρίστησε τα στελέχη για τον αγώνα που έχουν δώσει μέχρι σήμερα.

Χθες ο πρωθυπουργός έδωσε την τελευταία του προεκλογική ομιλία στο Σύνταγμα όπου τόνισε πως πρόκειται για την  πιο κρίσιμη στιγμή της πιο μεγάλης μάχης εξαπολύοντας  δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε πως βγαίνουμε από τα μνημόνια και από την κρίση, «αλλά κάποιοι θέλουν να μας γυρίσουν στο χάος».

«Δεν θα τους αφήσουμε ... Δεν γυρίζουμε πίσω» διεμήνυσε, επαναλαμβάνοντας πως δεν θα υπάρξουν ούτε νέα μέτρα ούτε νέο μνημόνιο. 

«Μόνο έναν ατύχημα μπορεί να πάει ξανά πίσω στην Ελλάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί στην Ελλάδα» είπε και αναφέρθηκε στο ζήτημα της χαλαρής ψήφου, τονίζοντας πως «τώρα έχει γίνει ο μεγαλύτερος κίνδυνος».

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή