Υδατοσφαίριση: Σε πέμπτο τελικό θα κριθεί ο τίτλος στις γυναίκες

Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014 20:58
UPD:21:14
EUROKINISSI

Συγκλονιστικός σε εξέλιξη ήταν ο τέταρτος τελικός ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ελληνικές ομάδες στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

A- A A+

Ο τίτλος στην Α1 γυναικών της υδατοσφαίρισης θα κριθεί αύριο το βράδυ, στον πέμπτο τελικό που θα δώσουν, Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν σήμερα με 13-11 στα πέναλτι και ισοφάρισαν τη σειρά σε 2-2.

Συγκλονιστικός σε εξέλιξη ήταν ο τέταρτος τελικός ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ελληνικές ομάδες στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Η κανονική διάρκειά του βρήκε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη ισόπαλες με σκορ 9-9, με τον αγώνα να οδηγείται στη διαδικασία της «ρώσικης ρουλέτας».

Εκεί η Διαμαντοπούλου με δύο εκπληκτικές αποκρούσεις χάρισε τη νίκη στις «ερυθρόλευκες» και την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο στον αυριανό πέμπτο αγώνα, που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Λαιμού (20:30).

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-3, 2-2, 4-2 (κ.δ), 4-2 (πεν.)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χ.Παυλίδης): Χρ. Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 2, Ε.Πλευρίτου 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη 3, Αβραμίδου 1, Καλογεράκου, Μ. Πλευρίτου 1, Μπούικα 5, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Γκούζουλα, Βασιλακοπούλου.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κ.Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά 3, Χυδηριώτη, Ντάσιου, Πρωτοππαπά, Ξενάκη 1, Ασημάκη, Ρουμπέση 4, Γερολύμου 2, Β. Διαμαντοπούλου 1, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη, Ζοφώλη, Μαυρωτά, Βαρελίδη. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις