Οικονομική και ανθρωπιστική βοήθεια σε Σερβία και Βοσνία

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014 13:37
UPD:14:02
REUTERS/DADO RUVIC

Οι πρεσβείες της Ελλάδας στο Βελιγράδι και στο Σεράγεβο βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες Αρχές για τη διαπίστωση των αναγκών και τη συντονισμένη και στοχευμένη διοχέτευση της ανθρωπιστικής βοήθειας.

A- A A+

Την άμεση αποστολή οικονομικής και ανθρωπιστικής βοήθειας στη πληγείσες από τις πλημμύρες Σερβία και Βοσνία - Ερζεγοβίνη έχει προγραμματίσει το υπουργείο Εξωτερικών.

Οι πρεσβείες της Ελλάδας στο Βελιγράδι και στο Σεράγεβο βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες Αρχές για τη διαπίστωση των αναγκών και τη συντονισμένη και στοχευμένη διοχέτευση της ανθρωπιστικής βοήθειας στους δοκιμαζόμενους πληθυσμούς.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος διαβεβαίωσε τους ομολόγους του πως η Ελλάδα παραμένει στη διάθεση των κυβερνήσεων της Σερβίας και της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης για την παροχή κάθε είδους βοήθειας.

EURONEWS

Τους είπε ακόμη ότι ο ελληνικός λαός,με την αυθόρμητη συγκέντρωση χρηματικής και ανθρωπιστικής βοήθειας αποδεικνύει στην πράξη ότι στέκεται για άλλη μια φορά στο πλάι των δοκιμαζόμενων γειτόνων του.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή