Βόλεϊ: Στη Σλοβακία αύριο για το Ευρωπαϊκό η Εθνική Ανδρών

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 22:35
UPD:23:41

Η εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών

A- A A+

Για το Πόπραντ της Σλοβακίας αναχωρεί το (06:25) η Εθνική Ανδρών, όπου το τριήμερο 23-25 Μαΐου θα διεξαχθεί το πρώτο τουρνουά του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που φέρει αντιμέτωπους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τη διοργανώτρια Σλοβακία και τις Εσθονία, Ουγγαρία.

«Δουλέψαμε αυτές τις δύο εβδομάδες προκειμένου να δέσουμε σαν ομάδα κι αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, είμαστε μια καλή παρέα όλοι μαζί και είμαι αισιόδοξος. Η Εθνική έχει πολύ καιρό να πετύχει μια διάκριση και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το κάνει» δήλωσε ο ακραίος του Ολυμπιακού, Μενέλαος Κοκκινάκης, ο οποίος επέστρεψε στην Εθνική μετά τον τραυματισμό του.

Την αποστολή συνθέτουν οι, Βασίλης Κουρνέτας, Ντίμα Φιλίποφ (πασαδόροι), Δημήτρης Τζούριτς, Γιώργος Τζιουμάκας (διαγώνιοι), Θανάσης Πρωτοψάλτης, Μενέλαος Κοκκινάκης, Ανέστης Δαλακούρας, Ραφαήλ Κουμεντάκης (ακραίοι), Γιώργος Πετρέας, Γιάννης Τακουρίδης, Τόλης Αρμενάκης (κεντρικοί), Γιώργος Στεφάνου (λίμπερο).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις