Η «ηρωική γάτα» έριξε την εναρκτήρια βολή σε αγώνα μπέιζμπολ

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 11:20
UPD:11:31
REUTERS/KEVORK DJANSEZIAN
A- A A+

Η γάτα – ηρωίδα της Καλιφόρνια, η οποία προκάλεσε αίσθηση, όταν βιντεοσκοπήθηκε λίγες μέρες πριν να σταματά την επίθεση ενός σκύλου σε ένα μικρό αγόρι, έριξε, κατά κάποιο τρόπο, την τιμητική εναρκτήρια βολή την Τρίτη σε αγώνα μπέιζμπολ μικρότερης κατηγορίας.

Ο Ρότζερ Τριαντάφιλο ανήρτησε την περασμένη εβδομάδα το βίντεο, στο οποίο ένας σκύλος ρίχνει τον τετράχρονο γιο του Τζέρεμι από το ποδήλατό του και το ηρωικό αιλουροειδές, η Τάρα, σπεύδει να τον βοηθήσει, πέφτοντας πάνω στον σκύλο και διώχνοντάς τον μακριά, με το βίντεο αυτό να έχει 21 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Την πρώτη μπαλιά στο παιχνίδι έριξε στην πραγματικότητα ο μικρός Τζέρεμι, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι από το δάγκωμα του σκύλου, και στη συνέχεια προσέφερε την μπάλα στη γάτα του.

THE TELEGRAPH

Με το πλήθος στο γήπεδο Σαμ Λιν Μπόλπαρκ να επευφημεί, οι γονείς Ρότζερ και Έρικα Τριαντάφιλο βοήθησαν την προσπάθεια της γάτας να πετάξει την μπάλα με την πατούσα της, ενώ το προσωπικό της ομάδας μπέιζμπολ Μπέικερσφιλντ Μπλέιζ χρησιμοποιούσε πετονιά για να φανεί ότι η μπάλα πετάει στον αέρα.

Η μπάλα έπεσε αμέσως στο έδαφος, αλλά το θέαμα προσήλκυσε έτσι κι αλλιώς στο γήπεδο μεγάλο πλήθος θαυμαστών της «ηρωικής γάτας».

ROGER TRIANTAFILO

Το προσωπικό της ομάδας ανέφερε ότι το κοινό το οποίο παρακολούθησε το παιγνίδι της Μπέικερσφιλντ με τους Λάνκαστερ Τζέτχοκς ήταν σχεδόν το τριπλάσιο σε σχέση με ένα συνηθισμένο παιχνίδι.

«Καθώς είμαι μητέρα, κάθε φορά που βλέπω το βίντεο πιάνεται η καρδιά μου», δήλωσε η Έρικα Τριαντάφιλο, μητέρα του Τζέρεμι και πρόσθεσε:  «Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα αν δεν ήταν η Τάρα. Είμαστε ευγνώμονες».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή