Βόλεϊ: Στη Σόφια αύριο οι Γυναίκες για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού

Τρίτη, 20 Μαΐου 2014 22:44
UPD:23:26
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Η αποστολή της Εθνικής Γυναικών αναχωρεί το πρωί (08:20) για τη Σόφια, όπου θα συμμετάσχει στο πρώτο τουρνουά του Δ΄ προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2015, οι αγώνες του οποίου θα φιλοξενηθούν στο κλειστό «Χρίστο Μπότεφ» με τη συμμετοχή και των Βουλγαρίας, Αζερμπαϊτζάν, Πορτογαλίας.

«Έχουμε δουλέψει σκληρά προσπαθώντας να δέσουμε και να γίνουμε καλύτερη ομάδα. Σίγουρα έχουμε πολύ δύσκολο έργο παίζοντας με ομάδες όπως η Βουλγαρία και το Αζερμπαϊτζάν, που έχουν καταξιωμένες αθλήτριες» δήλωσε η Παναγιώτα Διώτη ενόψει των επικείμενων υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Σίγουρα, παίζοντας με αυτές τις ομάδες θα μαζέψουμε εμπειρίες αλλά δεν αρκεί αυτό. Πρέπει να φύγουμε κάποια στιγμή απ΄ αυτό το μότο "μαζεύουμε εμπειρίες και συνεχίζουμε" και να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Γι΄ αυτό προσπαθούμε καθημερινά. Εγώ πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και μπορεί να κάνει την υπέρβαση» πρόσθεσε.

Την αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Βουλγαρία συνθέτουν οι, Στέλλα Χριστοδούλου, Αθηνά Παπαφωτίου (πασαδόροι), Τζίνα Λαμπρούση, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Λαμπρινίδου, Κατερίνα Γιώτα (κεντρικές), Εύα Χαντάβα (Βριλήσσια), Μαρία Γενιτσαρίδη, Όλγα Στράντζαλη, Παναγιώτα Διώτη (ακραίες), Ελένη Κιόση (διαγώνια), Μαριαλένα Αρτακιανού (λίμπερο).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις