Το «ευχαριστώ» του Α. Αναστασιάδη στον Πλατανιά

Τρίτη, 20 Μαΐου 2014 13:32
UPD:16:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

«Δύο δύσκολες αποστολές. Δύο φορές τον ίδιο Γολγοθά. Αλλά μείναμε ζωντανοί και όρθιοι. Απέκτησα φίλους, απόλαυσα την θερμή φιλοξενία σας και κυρίως την αγνή αγάπη σας» έγραψε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αισθάνθηκε την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Πλατανιά για τη συνεργασία που είχε για δύο περιόδους με την ομάδα των Χανίων και το έπραξε μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του, σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

«Δύο δύσκολες αποστολές. Δύο φορές τον ίδιο Γολγοθά. Αλλά μείναμε ζωντανοί και όρθιοι. Απέκτησα φίλους, απόλαυσα την θερμή φιλοξενία σας και κυρίως την αγνή αγάπη σας» έγραψε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

«Στην διαδρομή του κάθε προπονητή υπάρχουν λεωφόροι, υπάρχουν χαντάκια, υπάρχουν πέτρες, υπάρχει δάκρυ, υπάρχει λύπη, υπάρχει δόξα, αποθέωση, αναγνώριση αλλά και απαξίωση» πρόσθεσε.

«Στη διαδρομή που κάναμε μαζί, υπήρχε ένα πλατάνι να με δροσίζει και να μου δίνει ανάσες. Έδωσα ψυχή και την αξίζατε. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που πορευτήκαμε, όσο πορευτήκαμε μαζί» ολοκλήρωσε το μήνυμά του ο Έλληνας προπονητής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις