Πανηγυρική ατμόσφαιρα στο εκλογικό κέντρο του Γ. Μώραλη

Κυριακή, 18 Μαΐου 2014 22:23
UPD:22:45
FOSPHOTOS /Angelos Christofilopoulos
A- A A+

Ικανοποίηση επικρατεί στο επιτελείο του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, με βάση τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Ο κ. Μώραλης έκανε στις 20:50 την πρώτη εμφάνισή του στο εκλογικό του κέντρο, όπου πολύς κόσμος τον υποδέχτηκε με θερμό χειροκρότημα.

Λίγο νωρίτερα είχε φθάσει για δεύτερη φορά, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. Οι δύο άνδρες είχαν θερμό εναγκαλισμό, την ώρα που οι υποστηρικτές τους προσέδιδαν πανηγυρικό τόνο με ιαχές, κόρνες και καπνογόνα.

Ο κ. Μώραλης είπε ότι θα προβεί σε δηλώσεις μόλις υπάρξουν ασφαλή συμπεράσματα, ενώ ο κ. Μαρινάκης αρκέστηκε να δηλώσει: «Ο Πειραιάς είναι νικητής. Θα δούμε τα αποτελέσματα και θα τα ξαναπούμε».

Παρόντες ήταν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», Πέτρος Κόκκαλης, Ειρήνη Νταϊφά, Σταύρος Ελληνιάδης και Παναγιώτης Μελάς (πρώην βουλευτής).

Ο πρώην δήμαρχος Πειραιά, Χρήστος Αγραπίδης που είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Μώραλη, καθώς και ο πρώην δήμαρχος Πειραιά, Στέλιος Λογοθέτης είχαν φτάσει στο σημείο λίγο νωρίτερα.

Για μεγάλο διάστημα στο εκλογικό κέντρο του Γιάννη Μώραλη παρέμεινε και ο υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής Πέτρος Μαντούβαλος.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή