Β. Μιχαλολιάκος: Θα δώσουμε μέχρι τέλους και νικηφόρα τον αγώνα

Κυριακή, 18 Μαΐου 2014 20:58
UPD:21:54
Eurokinissi/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

(Φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

Δώσαμε και δίνουμε έναν τεράστιο αγώνα για τον Πειραιά των ονείρων μας και θα τον δώσουμε μέχρι τέλους και νικηφόρα για την ίδια την υπόληψη της πόλης, δήλωσε ο εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο Βασίλη Μιχαλολιάκος, που στο exit poll εμφανίζεται δεύτερος.

Εκφράζοντας την πεποίθηση πως θα επικρατήσει τελικά του Γιάννη Μώραλη στον δεύτερο γύρο, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ξέρω ποιος θα κόψει το νήμα την επόμενη βδομάδα», ενώ απευθυνόμενος στους παρευρισκομένους στο εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού είπε: «Ξέρετε με ποιους απέναντί μας αγωνιστήκαμε».

Συγχαρητήρια και «καρφιά»

ΑΠΕ ΜΠΕ

Ο κ. Μιχαλολιάκος συνεχάρη όλους τους συνδυασμούς -πλην του Γ. Μώραλη- που «έδωσαν αγώνα με κανόνες δημοκρατίας» και διευκρίνισε πως τα συγχαρητήρια αυτά δεν είναι προτάσεις για συμμαχία.

Αντίθετα, απευθύνθηκε «στον ελεύθερο πολίτη που δεν παίρνει γραμμή ούτε από διαπλεκόμενα, ούτε από υπουργούς, ούτε από κόμματα». 

Κατήγγειλε μάλιστα όσους έδειξαν με τη στάση τους ότι «δεν είναι με τον λαό αλλά με τα συμφέροντα», κατονομάζοντας τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, ο οποίος στήριξε ανοικτά τον κ. Μώραλη και τους Ανδρέα Ανδριανόπουλο και Χρήστο Αγραπίδη. 

«Στην ώρα την κρίσης αποφασίζει ο καθένας με ποιον είναι», πρόσθεσε.

Ο δήμαρχος Πειραιά είπε επίσης ότι θα καταστήσει την κυβέρνηση υπεύθυνη για την ήρεμη διεξαγωγή των εκλογών αυτή την εβδομάδα.

Υπογράμμισε επίσης ότι δεν πρόκειται ο ίδιος να επιτρέψει διχαστικά φαινόμενα, δήλωσε εγγυητής της ενότητας του Πειραιά και του πειραϊκού λαού και κάλεσε τους Πειραιώτες να είναι σε ετοιμότητα μάχης για τη δημοκρατία, μάχης για το ήθος στην πόλη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή