Επίθεση Λαλιώτη σε Ρουσόπουλο με αφορμή τις αποκαλύψεις Γρυλλάκη

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2001 20:33
A- A A+

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσαν όσα υποστήριξε ο στρατηγός εν αποστρατεία Νίκος Γρυλλάκης για το ρόλο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών την περίοδο 1988 -1993.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Θ. Ρουσόπουλος απαντώντας στην «πρόσκληση» του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρ. Πρωτόπαπα να πάρουν θέση επί του θέματος οι κ. Κ. Καραμανλής και Κ. Μητσοτάκης δήλωσε: «Προτείνουμε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, αντί να διαβάζει Γρυλλάκη να προτιμήσει τον Τζον Λε Καρέ. Καλό είναι ο κ. Λαλιώτης να ετοιμάζει την απολογία του για τα 20 δισ., που θα κληθεί να πληρώσει ο ελληνικός λαός, εξαιτίας των χειρισμών του στο Κτηματολόγιο, όπως δήλωσε η διάδοχός του στο ΥΠΕΧΩΔΕ».

Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Κ.Λαλιώτης επετέθη κατά του εκπροσώπου της ΝΔ, για τα όσα του κατελόγισε σχετικά με τη θητεία του στο ΥΠΕΧΩΔΕ.

«Είναι κρίμα που ο κ. Θ. Ρουσόπουλος από φέρελπις δημοσιογράφος μέρα με τη μέρα, μετατρέπεται σε ένα εξαρτημένο ΨευτοΘόδωρο και ΛασποΘόδωρο της Ρηγίλλης», δήλωσε ο κ. Λαλιώτης. Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε: «Αξιος ο σημερινός μισθός του, αλλά ο κ. Ρουσόπουλος καλό θα είναι να ανατρέξει στα δικά του γραπτά στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" και στα άλλα Μέσα Ενημέρωσης, για να θυμηθεί τι έγραφε για τα σκάνδαλα της ΝΔ, για τα έργα και ημέρες του κ. Μητσοτάκη και της οικογένειας του. Ας απολογηθεί λοιπόν ο κ. Ρουσόπουλος στον ελληνικό λαό και ας ομολογήσει πότε έλεγε την αλήθεια με τα γραπτά του και τις δηλώσεις του... Κατακαημένε Θόδωρε, θυμήσου την παροιμία που σου αξίζει και σου ταιριάζει απολύτως "Που ήσουν νιότη πού λέγες, πως θα γινόμουν άλλος..."».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή