ΣΥΡΙΖΑ: Αποκλεισμός υποψηφίων από τα ιδιωτικά τηλεοπτικά δίκτυα

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014 16:23
UPD:16:27
REUTERS/JOHN KOLESIDIS

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ το όλο θέμα είναι μεθοδευμένο από ορισμένα δίκτυα καθώς τα ίδια «καλούν δήθεν «ανεξάρτητους» υποψηφίους που στηρίζονται από τα μνημονιακά κόμματα.

A- A A+

Ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι αρκετά ιδιωτικά τηλεοπτικά δίκτυα φροντίζουν να αποκλείσουν υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ το όλο θέμα είναι μεθοδευμένο από ορισμένα δίκτυα καθώς τα ίδια «καλούν δήθεν «ανεξάρτητους» υποψηφίους που στηρίζονται από τα μνημονιακά κόμματα. Εξαντλούν τα όρια της πολυφωνίας τους στα πάνελ για τις ευρωεκλογές, όπου είναι υποχρεωμένοι από το νόμο να καλούν εκπροσώπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Καταλήγοντας η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι «να γνωρίζουν όμως ότι ο προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων μας γίνεται στις γειτονιές του Λεκανοπεδίου και της περιφέρειας, εκεί που ο κόσμος πνίγεται από τα προβλήματα και καμία φτιασιδωμένη εικόνα στις τηλεοράσεις δεν θα ανακόψει τη δυναμική της αριστεράς στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή