«Να φύγουμε από τις πελατειακές τακτικές»

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014 11:20
UPD:13:23

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αγίου Στεφάνου, με τον συνδυασμό Νέα Πνοή για τον Διόνυσο, Κατερίνα Αυγέρη.

A- A A+

Τη σημασία ανάδειξης ανθρώπων «που βρίσκονται στην παραγωγική ηλικία, μη επαγγελματίες πολιτικούς, που ασχολούνται με τα κοινά μέσω κοινωνικών φορέων και λειτουργούν μακριά από πελατειακές τακτικές και μικροπολιτικά συμφέροντα» επισημαίνει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αγίου Στεφάνου Κατερίνα Αυγέρη με τον συνδυασμό Νέα Πνοή για τον Διόνυσο.

«Μπορούμε να καινοτομήσουμε στη διοίκηση του δήμου Διονύσου, με τεχνογνωσία, εμπειρία σε θέματα διοίκησης και καινοτόμους ιδέες», σημειώνει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Παναγιώτη Μπιτάκου.

Η ίδια στέκεται στη σημασία δραστηριοποίησης τοπικών συλλόγων και φορέων σε μια διαρκή προσπάθεια αντιμετώπισης των θεμάτων της καθημερινότητας, όπως και στον ρόλο της ενεργοποίησης, «επιτέλους», των τοπικών συμβουλίων για τα ζητήματα καθεμιάς από τις 7 περιοχές του Δήμου, με ενεργοποίηση της Επιτροπής Διαβούλευσης και του Συμπαραστάτη του Δημότη, με τη συμμετοχή του πολίτη που «θα προτείνει, θα συναποφασίζει, θα ελέγχει».

Παράλληλα, προκρίνει τη φιλοσοφία της «συμμετοχικής διοίκησης» και αναφερόμενη στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής σημειώνει ότι «ο δήμος Διονύσου αποτελεί ένα από τα ομορφότερα προάστια της Αττικής, με πλούσιο φυσικό κάλλος, που έχει διεθνώς αναγνωρισμένη πολιτιστική κληρονομιά, όπως είναι το θέατρο Διονύσου και το κτήμα Τατοϊου, το ίδιο το όνομα “Διόνυσος”, που δυστυχώς, έχουν μείνει ουσιαστικά ανεκμετάλλευτα και αυτό που επικρατεί είναι ο καιροσκοπισμός και η μιζέρια».

Τα τελευταία δύο χρόνια η κ. Αυγέρη είναι πρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων Δημοτικού Άνοιξης και εδώ και ενάμιση χρόνο, Γραμματέας της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Διονύσου, μετά από πρόταση για συμμετοχή στην επιτροπή, τόσο από τη συμπολίτευση, όσο και από την αντιπολίτευση.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή