Βόλεϊ: Ανανέωσε και με Κοκκινάκη ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014 12:49
UPD:12:55
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.
A- A A+

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης προέρχεται από τα εφηβικά τμήματα του Ολυμπιακού, μέσα από τα οποία ξεδίπλωσε το ταλέντο που τον έφερε ως την πρώτη ομάδα, έγινε διεθνής και συνεχίζει να ακολουθεί ανοδική πορεία, που επιβραβεύθηκε με τη σύναψη νέας, τριετούς διάρκειας συμφωνία με τους πρωταθλητές και Κυπελλούχους Ελλάδας.

Το νέο «χτύπημα» των «ερυθρόλευκων» ήρθε να προστεθεί στην ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό Δημήτρη Καζάζη και την επισημοποίηση της συνεργασίας με τους Μίλαν Γιούρισιτς, Κώστα Προύσαλη και Παναγιώτη Πελεκούδα, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να χτίζει μεθοδικά και γρήγορα την ομάδα της νέας περιόδου, υλοποιώντας εντυπωσιακά το σχεδιασμό. 

«Είμαι από παιδί στον Ολυμπιακό και θέλω να μείνω για πολλά χρόνια ακόμη. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου γι’ άλλα τρία χρόνια και εύχομαι αυτή η τριετία να είναι γεμάτη τίτλους» δήλωσε ο διεθνής ακραίος. «Ο Ολυμπιακός είναι πρωταγωνιστής και θα παραμείνει. Πιστεύω πως με σκληρή δουλειά και με υπομονή αυτή η ομάδα θα πετύχει και στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις