Xbox One στα 399 δολάρια, χωρίς Kinect

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014 12:53
UPD:13:02
REUTERS/GUS RUELAS

Ως ημερομηνία έναρξης της διάθεσης σε όλες τις αγορές όπου πωλείται το Xbox One ορίστηκε η 9η Ιουνίου, ενώ είναι δυνατές ήδη οι προπαραγγελίες.

A- A A+

Τη διάθεση του Xbox One χωρίς το σύστημα ανίχνευσης κίνησης Kinect αρχίζει σύντομα η Microsoft, στην τιμή των 399 δολαρίων.

Ως ημερομηνία έναρξης της διάθεσης σε όλες τις αγορές όπου πωλείται το Xbox One ορίστηκε η 9η Ιουνίου, ενώ είναι δυνατές ήδη οι προπαραγγελίες.

Σε σχετική ανακοίνωση του Φιλ Σπένσερ, επικεφαλής του Xbox για τη Microsoft, αναφέρεται ότι παρέχεται σε όλους τους κατόχους Xbox 360 και Xbox One πρόσβαση σε ψυχαγωγικές εφαρμογές είτε είναι μέλη του Xbox Live Gold είτε όχι. Όσον αφορά σε αυτά που θα παρέχονται από τη νέα γενιά του Xbox Live, περιλαμβάνουν δωρεάν παιχνίδια (Xbox 360) τον Ιούνιο για τον ένα χρόνο του Games With Gold για το Xbox 360 (Dark Souls, Charlie Murder, Super Street Fighter IV: Arcade Edition).

«Χαιρόμαστε που φέρνουμε το Game with Gold σε μέλη του Xbox Live Gold στο Xbox One τον Ιούνιο. Τα μέλη θα έχουν πρόσβαση μέσω συνδρομής σε δωρεάν παιχνίδια, από μεγάλα χιτ μέχρι indie αστέρια. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στο Xbox One με το “Max: The Curse of Brotherhood” και το “Halo: Spartan Assault”. Μία και μόνη Gold Membership θα σας δώσει πρόσβαση σε δωρεάν παιχνίδια τόσο για το Xbox One όσο και για το Xbox 360».

Επίσης, ο Σπένσερ προανήγειλε εκπτώσεις και προσφορές για παιχνίδια (Deals with Gold)  για το Xbox One από τον Ιούνιο, που θα περιλαμβάνουν τα “Forza  Motorsport 5”, “Ryse: Son of Rome” κ.α. Παράλληλα, ανέφερε ότι στο Χbox One θα λανσαριστεί ένα virtual VIP room αποκλειστικά για τα μέλη του Xbox Live Gold, όπου θα υπάρχουν δωρεάν παιχνίδια, προσφορές και άλλα προνόμια.

Όπως επεσήμανε, από τον Ιούνιο όλοι οι κάτοχοι του Xbox θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές ψυχαγωγίας, είτε έχουν Xbox Live Gold membership είτε όχι. Σε αυτές περιλαμβάνονται τα Machinima, Twitch and Upload, Netflix, Univision Deportes, GoPro, Red Bull TV, HBO GO, η εφαρμογή NFL για το Xbox One, το MLB.TV, NBA Game Time, NHL Game Center και άλλα. Επίσης. Διαθέσιμα σε όλους τους πελάτες θα είναι τα Internet Explorer, Skype, OneDrive και OneGuide.

Προτεινόμενα για εσάς