Σούπερ Λίγκα: «Παγίδα» η Τρίπολη για τον ελλιπή ΠΑΟΚ

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014 09:25
EUROKINISSI/MOTIONTEAM

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Τα πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα με έπαθλο τη δεύτερη θέση και την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ εισέρχονται σήμερα στην τελευταία στροφή πριν το φινάλε, με τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής.

Η κατάσταση ως προς την ομάδα που θα τερματίσει πρώτη σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα ενδέχεται να ξεκαθαρίσει από σήμερα. Ο Παναθηναϊκός, που είναι το φαβορί, φιλοξενεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Ατρόμητο, ενώ ο Αστέρας θα υποδεχθεί στην Τρίπολη τον ΠΑΟΚ.

Αν οι «πράσινοι» νικήσουν και η αρκαδική ομάδα σταματήσει τον «Δικέφαλο», έστω παραχωρώντας ισοπαλία, ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στην πρώτη τη τάξει διοργάνωση της UEFA ύστερα από παύση ενός έτους, ενώ με ίδιο αποτέλεσμα (νίκη, ισοπαλία, ήττα) και των δύο η πρώτη θέση θα παιχθεί στην Τούμπα, την τελευταία αγωνιστική.

Στον Παναθηναϊκό ο Τριανταφυλλόπουλος είναι έτοιμος και ο Σίλντενφελντ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή του παίζεται ως την τελευταία στιγμή.

Την αποστολή που συγκρότησε ο Γιάννης Αναστασίου συνθέτουν οι, Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος,. Μαρινάκης, Ρισβάνης, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέντ, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης και Ατζαγκούν, εκ των οποίων θα αποκλειστούν τρεις.

Ο Ατρόμητος, που δεν έχει διαθέσιμους τους τιμωρημένους Παπαδόπουλο και Ταυλαρίδη, θα μεταβεί στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τους, Τσέναμο, Σηφάκη, Νάστο, Γιαννούλη, Ταυλαρίδη, Αρκούδα, Κιβρακίδη, Φυτανίδη, Θεολόγου, Γκαρσία, Φάμπιο, Δημούτσο, Μπάλλα, Καραμάνο, Ούμπιντες, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Γεωργίου και Φωτάκη.

Στην Τρίπολη ο τεχνικός του πελοποννησιακού συγκροτήματος, Στάικος Βεργέτης, συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή τον  Κοντοέ, ο οποίος ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις που ένιωθε, ενώ εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Γκοϊάν, Εντό καθώς και οι Κυριακόπουλος, Τσαμπούρης, Κάφα και Γκρατσίνι.

Την αποστολή της αρκαδικής ομάδας συνθέτουν οι, Μπαντής, Ερνάντεζ, Λούι, Παπαχρήστος, Σανκαρέ, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Σέτι, Μουνάφο, Ουσέρο, Ναβάρο, Κουμπέλης, Κοντοέ, Ντε Μπλάσις, Βάλντο, Μπαράλες, Καράσκο και Χουάνμα.

Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, έχει πολλές απουσίες, καθώς οι Βούκιτς, Λούκας, Βίτορ, Μαντούρο, Χούσεν παραμένουν τραυματίες και οι Τζαβέλλας, Ινσαουράλδε είναι τιμωρημένοι. Στην αποστολή μετέχουν οι, Γλύκος, Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Κατσουράνης, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μάρτενς, Γεωργιάδης, Στοχ, Πόζογλου, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Κουλούρης.

Το πρόγραμμα

  • 17:00 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (Novasports 2)
  • 19:15 Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (Novasports 1)


Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες)

  • 1. Παναθηναϊκός       10
  • 2. ΠΑΟΚ                      7
  • 3. Αστέρας Τρίπολης   4
  • 4. Ατρόμητος                3

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις