Απερρίφθη η ένσταση για τον Μάρα

Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2004 14:58
A- A A+

Απερρίφθη –όπως αναμενόταν- από τη Παγκόσμια Επιτροπή Κριτών, η ένσταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής για επανεξέταση της βαθμολογίας που συγκέντρωσε ο πρωταθλητής μας στο μονόζυγο, Βλάσσης Μάρας.

Μετά την εξέλιξη αυτή, δυνατότητα για αλλαγή της απόφασης έχει μόνον η Εκτελεστική Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ενόργανης Γυμναστικής.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της ενόργανης γυμναστικής και προπονητής του Βλάση Μάρα, πάντως, είχε δηλώσει ότι ακόμα και αν υπήρχε να κερδίσει την ένσταση, ο αθλητής του δεν θα κατέβαινε στον τελικό.

«Για μένα όλη η ιστορία ήταν στημένη και το λέω τώρα που είμαι πιο ήρεμος. Είναι ντροπή για τη γυμναστική και καλώ οποιονδήποτε ειδικό του οργάνου να μου δείξει έναν άλλο αθλητή που έκανε πρόγραμμα που άξιζε λιγότερες μειώσεις από αυτό του Βλάσση», τόνισε σε δηλώσεις του στα «Νέα» ο Δημήτρης Ράφτης.

Επισημαίνεται, επίσης, ότι για πρώτη φορά στα χρονικά του αγωνίσματος, αξιολογήθηκαν επτά αθλητές με την ίδια ακριβώς βαθμολογία. Ο Βλάσσης Μαρας συγκέντρωσε 9,750 και κατετάγη τελικά στην 11η θέση.

«Δεν πειράζει, απλά να ξέρουν όλοι αυτοί ότι θα τον βρίσκουν μπροστά τους τον Μάρα για την επόμενη δεκαετία», υπογράμμισε ο κ. Ράφτης.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις