Πρωταθλήτρια και στις ατομικές διακρίσεις η Παρί

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 12:45
UPD:12:51
REUTERS/FRANCOIS LENOIR

Ο άσσος της πρωταθλήτριας μέτρησε 32 συμμετοχές και 25 γκολ και οδήγησε την Παρί στην κατάκτηση του τίτλου, με τον ίδιο να κερδίζει το βραβείο για δεύτερη συνεχή χρονιά (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Οι ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν μονοπώλησαν τις ατομικές διακρίσεις στο γαλλικό πρωτάθλημα, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να αναδεικνύεται κορυφαίος του σαμπιονά για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο άσσος της πρωταθλήτριας μέτρησε 32 συμμετοχές και 25 γκολ και οδήγησε την Παρί στην κατάκτηση του τίτλου, με τον ίδιο να κερδίζει το βραβείο για δεύτερη συνεχή χρονιά αφήνοντας πίσω τους συμπαίκτες του Τιάγκο Μότα, Τιάγκο Σίλβα και τον Τζέιμς Ροντρίγκες της Μονακό.

«Νομίζω ότι αυτή ήταν η καλύτερη περίοδος της καριέρας μου. Η ομάδα είχε μια εξαιρετική χρονιά και τα επόμενα χρόνια ελπίζω να κατακτήσω κι άλλα τρόπαια, μεταξύ άλλων και το Τσάμπιονς Λιγκ» δήλωσε ο «Ίμπρα». 

Ο συμπαίκτης του στην Παρί, Μάρκο Βεράτι, έλαβε τον τίτλο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή και ο Σαλβατόρε Σιρίγκου πήρε το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα, ενώ κορυφαίος προπονητής αναδείχθηκε ο Ρενέ Ζιράρ της Λιλ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις