Σούπερ Λίγκα: Κρίσιμη για όλους η 4η αγωνιστική

Κυριακή, 11 Μαΐου 2014 12:19
UPD:12:24
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.
A- A A+

Με τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής συνεχίζονται τα πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα, που φέρουν τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ.

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» οι «πράσινοι» θα αναζητήσουν τη δεύτερη νίκη στα πλέι οφ, επί του ίδιου αντίπαλου, μόλις τέσσερις ημέρες μετά το 1-3 στην Τρίπολη, προκειμένου να διατηρήσουν την πρώτη θέση και να αυξήσουν τις πιθανότητες για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, μέσω της δεύτερης θέσης.  

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου έχει συμπεριλάβει τους, Καπίνο, Σπυρόπουλο, Νάνο, Κουτρουμπή, Τρινταφυλλόπουλο, Σίλντεφελντ, Ζέκα, Μέντες, Αμπέντ, Κλωναρίδη, Καρέλη, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Κοτσόλη, Ταμπάκη, Ρισβάνη, Λαγό, Δώνη, Ντίνα και Πράνιτς. 

Από την πλευρά του, ο Στάικος Βεργέτης πήρε στην Αθήνα τους, Ερνάντες, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Παπαχρήστο, Εντό, Μουνάφο, Ουστέρο, Καράσκο, Ναβάρο, Μπαράλες, Μπαντή, Λισγάρα, Ζησόπουλο, Χουάνμα, Βάλντο, Κάφα και Σέτι. 

Στο Περιστέρι, τέσσερις ημέρες μετά το 0-3 στην Τούμπα ο Ατρόμητος θα παίξει το τελευταίο χαρτί του για να επανέλθει στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης, αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα η ομάδα των δυτικών προαστίων τίθεται νοκ άουτ.

Ο Γιώργος Παράσχος έχει μαζί του στην αποστολή τους, Τσέναμο, Σηφάκη, Γιαννούλη, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Ταυλαρίδη, Θεολόγου, Μπάλλα, Δημούτσο, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνο, Ούμπιδες, Παπαδόπουλο, Ναπολεόνι, Γεωργίου, Φωτάκη, Κιβρακίδη και Φάμπιο. 

Από την άλλη πλευρά, ο «Δικέφαλος» επιζητεί επίσης μόνο τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει στο κατόπι του Παναθηναϊκού. Ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους, Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Κατσουράνη, Βίτορ, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μάρτενς, Λούκας, Στοχ, Πόζογλου, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη και Κουλούρη.

Το πρόγραμμα:

  • 18:15 Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (Novasports 2)
  • 20:30 Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (Novasports 1)

Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες)

  • 1. Παναθηναϊκός  7
  • 2. Αστέρας Τρ.     4
  • 3. ΠΑΟΚ              4
  • 4. Ατρόμητος        3

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις