NΔ: Μήνυμα ενότητας στο μνημόσυνο του ιδρυτή της παράταξης

Παρασκευή, 09 Μαΐου 2014 21:07
UPD:21:11
EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Στιγμιότυπο από το μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στο Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής.

A- A A+

Μήνυμα ενότητας της Νέας Δημοκρατίας, έστειλαν από τα «ορεινά» της Φιλοθέης όπου βρίσκεται το ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής, τα κορυφαία στελέχη του κόμματος εννέα ημέρες πριν το άνοιγμα της πρώτης κάλπης των αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι το «παρών» στο ετήσιο μνημόσυνο του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν ακόμη και στελέχη που αυτή τη στιγμή βρίσκονται εκτός κόμματος όπως ο Βύρων Πολύδωρας, ο Χρήστος Ζώης αλλά και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας Νικ. Κακλαμάνης, αναγκάζοντας υπουργό της κυβέρνησης να δηλώσει, σε κατ’ ιδίαν συνομιλία, ότι η «δεξιά πολυκατοικία, παρά τα όποια προβλήματα, διαθέτει ισχυρές και κυρίως κοινές ρίζες».

Αντώνης Σαμαράς, Κώστας Καραμανλής, Ντόρα Μπακογιάννη, πλάι πλάι με στελέχη απ’ όλες τις πτέρυγες, όπως ο Ευάγγελος Αντώναρος  και ο Γιάννης Αγγέλου, μαζί με ιστορικά στελέχη της ΝΔ όπως ο Ευ. Μεϊμαράκης και ο Ιωαν. Βαρβιτσιώτης και φυσικά ο πρόεδρος του Ιδρύματος πρέσβης Πέτρος Μολυβιάτης και ο αντιπρόεδρος Αχιλλέας Καραμανλής, σύσσωμο το προερχόμενο από τη ΝΔ υπουργικό συμβούλιο, έστειλαν εν όψει της κρίσιμης διπλής αναμέτρησης στις 18 και 25 Μαϊου, ένα μήνυμα ενότητας με στόχο τη συσπείρωση και την ενεργοποίηση των ψηφοφόρων.

Την ίδια ώρα στη Βουλή ψηφίζονταν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το μεσοπρόθεσμο όπου από τους 269 βουλευτές, 150 ψήφισαν θετικά και 109 αρνητικά.

Στο Μαξίμου είδαν με ικανοποίηση και τους δύο ανεξάρτητους βουλευτές Ανδρέα Λοβέρδο και Χρήστο Αηδόνη να υπερψηφίζουν το μεσοπρόθεσμο, κάτι που δείχνει ότι παρά τα όποια προβλήματα, ειδικά στο ΠΑΣΟΚ, στη Βουλή υπάρχει η απαραίτητη βούληση και πλειοψηφία για να προχωρήσουν απρόσκοπτα οι μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή