ΕΠΟ: Νέα πρόστιμα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Παρασκευή, 09 Μαΐου 2014 15:35
UPD:15:38
ΑΠΕ ΜΠΕ/STR
A- A A+

Εξακολουθεί να «βρέχει» πρόστιμα για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ενώ η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με τον ίδιο τρόπο και τους Γιάννη Αλαφούζο, Μίροσλαβ Στοχ.

Δεν πρόλαβαν να συνέλθουν οι δύο ΠΑΕ από τα βαριά πρόστιμα που τους επέβαλλε η Σούπερ Λίγκα για τα επεισόδια στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και σήμερα ήταν η σειρά της πειθαρχική επιτροπής της ΕΠΟ να ανακοινώσει νέα πρόστιμα εναντίον τους.

Οι «πράσινοι» καλούνται να πληρώσουν συνολικά 2.700 ευρώ για επεισόδια στον αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ και τις δυσμενείς κρίσεις κατά της διαιτησίας, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.000 για το σχόλιο του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, πάλι για τη διαιτησία.

Στο «δικέφαλο» του Βορρά επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ μετά τον ίδιο αγώνα (Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ) εναντίον της διαιτησίας και της ΕΠΟ, ενώ ο Μίροσλαβ Στοχ τιμωρήθηκε με 2.000 ευρώ για την ανάρτηση που είχε κάνει στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (twitter).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις